Vägen till ett planerat kejsarsnitt | C & E
jessicabjork

C & E

Annons

Vägen till ett planerat kejsarsnitt

Jag var ju så nervös till att inte få ett kejsarsnitt, men det fick jag utan minsta tvekan från någon vi prata med! Jag pratade med våran barnmorska på när vi hade inskrivning om att jag ville ha ett snitt så det var hon som ordnade med att jag fick ett aurora-samtal på östra. Så sagt och gjort vi fick en tid och fick prata med en sån bra barnmorska på aurora mottagningen som sa att hon aldrig skulle tvinga in mig i ett förlossningsrum men att det inte var hon som bestämde utan läkarna. Men läkarna tyckte som henne och jag fick ett snitt beviljat 3 dagar innan beräknad förlossning…detta för att dom inte hade några tider tidigare!

Och vad pratade vi om på aurora-samtalet då?

Jo, vad som hade hänt tidigare, det räckte… Jag som hade trott att jag skulle få argumentera fram ett snitt, men icke! Sen kanske det var lättare för mig med den bakgrunden som vi har, eller om det är en förstföderska som är rädd.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicabjork

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats