offentlig amning | Movember | C & E
jessicabjork

C & E

Annons

offentlig amning | Movember

Och så tar vi ett tidigt morgoninlägg igen, känner att ögonen är ganska trött men kan inte somna om!  Igår var vi som sagt på föräldragruppens återträff, superkul! Det var även några nya ansikten där som inte var med från början.  Nu ska det vara några träffar framöver och hoppas att alla dyker upp där 🙂  vi pratade i en timma lite drygt om förlossningarna och hur allt är hemma, sen så stannade nästan alla kvar en stund för att fortsätta prata av sig haha, man märker att nästan alla har samma “problem” var det inte amningen som strula i början så är det svårt att få barnen att sova längre än 10 minuter på dagen! Skönt att man inte är ensam i allt.

Vi träffade även en tjej som ska ha dop samtidigt som oss, superkul! Slipper man känna sig helt utlämnad i kyrkan haha.

Och detta med amning, jag har inga problem alls med att andra ammar mitt framför näsan på mig. Verkligen inte, tycker bara det är helt naturligt och något som behöver göras när ens barn är hungrig, inga konstigheter. Och jag tycker det är så häftigt att mammorna slänger fram tuttarna fast det är ett rum med främmande människor, fast alla är ju i samma sits och ingen som dömmer en om man gör det. Men jag känner att jag inte kan amma när det är andra människor, skulle vilja “våga” men känner att det är lättare att pumpa ut innan och ge Elliot flaskan när vi är bland människor, är det bara jag som känner så? Eller kommer man över spärren om man väl har börjat amma på andra ställen än hemma? All cred till mammor som ammar offentligt! Jag ska nog lära mig haha

Movember Elliot

Elliot kör Movember här hemma!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicabjork

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Hej! Prova med en amningssjal, det gjorde jag. Tycker det var jätteskönt att kunna amma ifred men ändå var man än var. Gav mig sån frihet! Den jag använde hette Boobytrapper och den var jag supernöjd med. Lycka till!

Annons
stats